Schade melden

Schade melden?
Neem dan direct contact op met uw tussenpersoon. Die behartigt uw belangen en is altijd uw eerste aanspreekpunt, ook voor al uw vragen. 

Schade aan uw auto of motor waarbij een tegenpartij betrokken is? Gebruik het volgende formulier en stuur dat ingevuld en ondertekend naar uw tussenpersoon.

Overige schades kunt u online melden door op de pijl hieronder te klikken. Connect Assuradeuren BV zorgt dan dat uw schade z.s.m. in behandeling wordt genomen door uw tussenpersoon.De toegevoegde waarde van Connect Assuradeuren voor u als verzekerde
Connect Assuradeuren BV werkt nauw samen met 21 assurantietussenpersonen. Connect is gevolmachtigd agent van 10 grote verzekeraars en mag namens die verzekeraars schades zelfstandig afwikkelen. Uiteraard dient Connect Assuradeuren daarbij wel de polisvoorwaarden in acht te nemen maar Connect kan verder financieel onafhankelijk opereren en dat is een belangrijke toegevoegde waarde voor u als verzekerde. Goede en snelle service!

U profiteert van een aantal voordelen als u de schade laat herstellen door een met Connect Assuradeuren samenwerkend schadeherstelbedrijf
Wij werken samen met ABS Autoherstel en met de ASN Groep.
Voor ruitschade hebben wij afspraken gemaakt met Carglass en Autotaalglas. U kunt online een afspraak maken voor reparatie door op het betreffende logo te klikken.

Wat zijn de voordelen?

  • U heeft geen of een lager eigen risico bij herstel door een aangesloten herstelbedrijf;
  • Vervangend vervoer wordt 100% vergoed;
  • Uw schade wordt snel en vakkundig hersteld;
  • U heeft garantie op de herstelde schade;
  • De kosten worden door ons rechtstreeks aan het schadeherstelbedrijf betaald zodat u daar geen omkijken naar heeft.