Over ons

Connect Assuradeuren 

Connect Assuradeuren is een voortvarend volmachtbedrijf met volmachten van 10 gerenommeerde verzekeraars en werkt samen met 26 aangesloten assurantietussenpersonen. Als gevolmachtigd agent neemt Connect de taken van de volmachtgevers op het gebied van acceptatie en schade over. Naast de producten van de verzekeraars voeren wij ook verzekeringen onder eigen naam met eigen voorwaarden en tarieven. De op onze homepage vermelde verzekeraars dragen daarbij als volmachtgever de risico's.
Connect is een snelle schakel tussen de assurantietussenpersoon en de 10 verzekeraars en zorgt er voor dat de 26 aangesloten tussenpersonen eenvoudig verzekeringen kunnen vergelijken, aanvragen, administreren en beheren. Door de korte lijnen kan Connect snel en persoonlijk risico's accepteren en schades afwikkelen. Zo kunnen wij de deelnemende kantoren en diens relaties een breed productassortiment aanbieden, een kwalitatief goede polis tegen een concurrerende premie.

Geschiedenis

In 2002 is Connect Assuradeuren BV opgericht door 13 samenwerkende assurantiekantoren om beter tegemoet te kunnen komen aan de wensen van de relaties en de concurrentie van de "grote spelers op de verzekeringsmarkt" het hoofd te kunnen bieden. Door de samenwerking met Connect kunnen zij de dienstverlening aan hun klanten verbeteren en hebben zij meer mogelijkheden om maatwerk te bieden. Inmiddels zijn er 26 kantoren aangesloten bij Connect. 


Team van medewerkers

U kunt altijd rekenen op uitstekende service van Connect én van uw tussenpersoon.
Bij Connect werken op dit moment 40 medewerkers.
Bij ons heerst de Westfriese mentaliteit, gemoedelijk, nuchter en niet praten maar doen.
De directie is in handen van de heer C.J.M. Bennis.