Logo Connect Assuradeuren warning icon Schade melden

Gevolmachtigd agent
Connect Assuradeuren is een volmachtbedrijf met volmachten van gerenommeerde verzekeraars. De logo's van onze volmachtgevers vindt u op onze website. Als gevolmachtigd agent mag Connect rechtstreeks optreden. Daardoor kunnen we snel risico's accepteren en schades afwikkelen. We bieden een breed productaanbod, kwalitatief goede verzekeringen tegen concurrerende premies. En huismerkverzekeringen met eigen voorwaarden en tarieven. De volmachtgevers dragen daarbij de risico's. Voor meer informatie over wat een gevolmachtigd agent precies inhoudt, klik hier.

Serviceprovider
Als serviceprovider neemt Connect Assuradeuren de aangesloten kantoren graag het werk uit handen waardoor zij zich volledig kunnen richten op hun klanten. De administratie kan met een gerust hart aan ons deskundige team TP-Support worden overgelaten.

Coöperatie
Connect is een coöperatie van onafhankelijke assurantieadviseurs. Vanuit de politiek, de Autoriteit Financiële Markten en De Nederlandsche Bank worden steeds hogere eisen gesteld aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Door samenwerking worden de krachten gebundeld, delen we kennis en kunde en kunnen we met elkaar de ontwikkelingen in de branche het hoofd bieden. Connect is de snelle schakel tussen de assurantieadviseurs en de verzekeraars en zorgt er voor dat de kantoren eenvoudig verzekeringen kunnen vergelijken, aanvragen, administreren en beheren.

Geschiedenis
In 2002 is Connect Assuradeuren opgericht door 13 assurantiekantoren om beter tegemoet te kunnen komen aan de wensen van de relaties en de concurrentie van de grote spelers op de verzekeringsmarkt het hoofd te kunnen bieden. Nu is Connect Assuradeuren een volwaardig volmachtbedrijf én serviceorganisatie voor de aangesloten kantoren.

Sinds 2021 is Connect Assuradeuren onderdeel van de Veldsink Groep in Nuenen en gaat Connect Assuradeuren B.V. verder als VCN Connect B.V. Dat biedt kansen om te blijven groeien en vernieuwen. Alle aangesloten kantoren staan vermeld op onze website.